CardAccess toegangscontrole    Veiligheid in kaart

Heb je een bedrijfsverzamelgebouw?   Dan is vertrouwen een groot goed. Als het gaat om wie je binnenlaat en wie de verantwoordelijkheid neemt om het pand goed af te sluiten bijvoorbeeld. Hiervoor kan een huismeester ingeschakeld worden, maar wist je dat techniek dit ook uit handen kan nemen voor je? Met toegangscontrole van CardAccess creëer je niet alleen veiligheid, maar vaak ook een forse kostenbesparing. 

Toegangscontrole van CardAccess biedt bovendien de mogelijkheid om je ruimtes flexibel in te delen èn te herindelen. Omdat je ruimtes op ieder moment kunt indelen al naar gelang de behoefte vergroot je de kans op verhuur dus aanzienlijk.

Met een database per kantoor kun je bovendien de huurder zelf zijn toegang laten beheren, die bezoekers en werknemers voorziet van toegang via een tag, kaart of smartphone. Hiermee behoort ook het alom bekende sleutelprobleem tot het verleden. 

Duidelijk is dat toegangscontrole meer is dan beveiligen alleen. Met toegangscontrole kun je bijvoorbeeld ook toegang geven tot de parkeerplaats, printer en de snackhoek. Dat geeft de huurders vrijheid om met elkaar in gesprek te komen en te netwerken.

Voor jou, als eigenaar, betekent het het aanschaffen van een toegangscontrolesysteem en het eenvoudig beheren daarvan. Zelfs op afstand. De gemaakte investering is weer terug te verdienen door deze techniek voor veiligheid en eigen regie voor toegang als extra dienst aan te bieden aan de huurders. 

Neem contact op met distributeur ARAS Security voor advies.