CardAccess toegangscontrole    Veiligheid in kaart

Cardaccess

CardAccess biedt standaard reeds een groot aantal koppelingen met systemen van derden. Bekijk hiervoor ook ons overzicht met integratie partners.
CardAccess biedt standaard reeds een groot aantal koppelingen met systemen van derden. 
Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Inbraakdetectie
 • Tijdregistratie
 • Sleutelkasten
 • Lockers
 • Cameraobservatie
 • A-LOX deurbeslag en cilinders
 • Kaartmanagement systemen
 • Bezoekersregistratie systemen
 • Parkeermanagement systemen
 • ID controle systemen, zoals de Rijkspas
 • Personeelsdatabases of personeel management systemen
 • Building management systemen
 • Security management systemen

Indien u een koppeling wenst die nog niet genoemd is, dan kan dit via standaard integratiemogelijkheden gerealiseerd worden. CardAccess werkt ook perfect als onderdeel van een Security Management syteem.

Biometrische lezers voor optimale veiligheid
Naast verschillende kaarttechnologieën is biometrie ook een effectieve manier om toegang te verlenen. De biometrische kenmerken van een persoon zijn uniek, dus daarom zeer geschikt voor o.a. high security oplossingen. Eventueel in combinatie met een kaarttechnologie of pincode. 

CardAccess biedt verschillende oplossingen voor biometrie. zoals vingerlezers, vingeraderlezers, handpalmaderlezers, irislezers en gezichtherkenningslezers. De biometrische kenmerken kunt u opslaan in de server database, op de lezer of op de kaart volgens het zogenaamde “template-on-card principe”.

Integratie met  draadloze elektronische sloten
CardAccess biedt een volledige integratie met draadloze cilinders en deurschilden van diverse merken waaronder de A-LOX lijn.

Bediening op afstand
Soms is het makkelijker om vanaf een afstand een deur of poort te openen. Bijvoorbeeld voor automobilisten bij een slagboom of een verpleger die een zware kar voort moet duwen. Dan heeft u een lezer met lange leesafstand nodig. 

CardAccess biedt deze  lezers met een leesafstand van 2 cm tot 15 meter. Dat kan simpel maar ook specifiek. Bijvoorbeeld met een extra optie waarmee het mogelijk is een voertuig alleen toe te laten als de juiste bestuurder erin zit. Andere opties zijn zenders met een drukknop of een kentekenlezer. Deze lezer leest het kenteken van het voertuig en geeft op basis van dit kenteken wel of geen toegang.

Parkeerbeheer en kenteken herkenning
Met CardAccess kunt u huurders in groepen verdelen. Per groep kunt u parkeerplaatsen toekennen. Als het aantal plaatsen bereikt is, zal er een volsignalering verschijnen. Herkenning van het kenteken koppelt de juiste gebruiker aan de beschikbare parkeerplaats.

Cameraobservatie
CardAccess integreert probleemloos IP video bewakingsystemen.Met een muisklik ziet u de live beelden van de deuren, alarmpunten of sturingen. Tevens kunnen de opgenomen beelden worden teruggekeken. Voor de volgende merken bestaat al een integratie: Milestone Xprotect, Pelco DS & DX, Bosch, Salient, Integral en uiteraard CamTech etc. 

Lezers met geïntegreerd keypad
Heeft u hoge beveiligingseisen? Dan adviseren wij een combinatie toe te passen van kaart of biometrie plus PIN. Eventueel met een zogenaamd scrambled keypad. 
Dit scrambled keypad wijzigt de locatie van de nummers op het keypad continue, daarnaast dient men recht voor het bediendeel te staan om de nummers te kunnen lezen. Meekijken is hierdoor niet mogelijk.