CardAccess toegangscontrole    Veiligheid in kaart

Cardaccess

Kaartproductie

CardAccess ondersteunt alle kaarttechnologieën
Alle kaarttechnologieën worden door CardAccess ondersteund. Samen met u wordt bekeken welke technologie het best bij uw onderneming past.

Met een identiteitskaart kan een medewerker of bezoeker zich legitimeren, maar veelal ook deuren openen en toegang krijgen tot data. ARAS kan in eigen huis ID-kaarten produceren die aan de hoogste eisen voldoen voor wat betreft beveiliging tegen manipulatie, duurzaamheid en drukkwaliteit. Voor grote organisaties of organisaties met een hoog personeelsverloop is het juist interessant om de printer zelf in huis te hebben. Hiervoor levert ARAS printers, blanco kaarten en helpt met alles naar wens te configureren. Het veiligheidsniveau kan variëren van een op papier geprinte QR-code tot en met elektronische cards die aan de hoogste eisen van Defensie voldoen.

Vanzelfsprekend kan ARAS ondersteunen bij het optimaal integreren van het card-management in (logische) toegangscontrolesystemen, al of niet in combinatie met werktijdenregistratie. Ook lidmaatschapskaarten voor sportverenigingen zijn perfect met de apparatuur van ARAS te vervaardigen.