CardAccess toegangscontrole    Veiligheid in kaart

Tijdregistratie

 Met gebruik van de nieuwste multi-functionele lezers is het mogelijk om ook toegang te verkrijgen met een smartphone. Je kunt dat zelfs combineren; sommige personen hebben een tag of kaart, anderen maken gebruik van hun "smartphone" om een deur te openen. Deze functionaliteit is beschikbaar voor Android en iPhone; biedt een hoog security niveau en nog meer flexibiliteit.

Met gebruik van de nieuwste multi-functionele lezers is het mogelijk om ook toegang te verkrijgen met een "smartphone". Je kunt dat zelfs combineren; sommige personen hebben een tag of kaart, anderen maken gebruik van hun "smartphone" om een deur te openen. Deze functionaliteit is beschikbaar voor Android en iPhone; biedt een hoog security niveau en nog meer flexibiliteit. Dit gebeurt op basis van Bluetooth/NFC, nadat voor de telefoon zogenaamde virtuele Bluetooth/NFC-kaarten zijn aangeschaft. 

Door de telefoon dicht bij de lezer te houden wordt de informatie van zo’n virtuele kaart via de lezer naar het toegangssysteem verzonden. Het systeem controleert vervolgens of de virtuele kaart geldig is voor die specifieke lezer.