CardAccess toegangscontrole    Veiligheid in kaart

Cardaccess

De juiste balans tussen veiligheid,bewegingsvrijheid en gastvrijheid.

In scholen en universiteiten dienen studenten zich veilig te voelen om goed te kunnen presteren. Het personeel moet ongehinderd kunnen werken en de middelen die zij gebruiken  moeten er de volgende dag ook nog (onbeschadigd) staan. 
Tegelijkertijd is een onderwijsinstelling vaak vrij toegankelijk en bevinden zich vele personen dagelijks in het pand. Met een paar slimme oplossingen wordt het overzicht gehandhaafd en is de veiligheid gewaarborgd.

Presentieregistratie
Dankzij een volledig geautomatiseerd presentieregistratiesysteem kan nauwkeurig de aanwezigheid van studenten worden vastgelegd. Met óf zonder passen. Door het registreren van aanwezigheid is ook direct bekend wie er (ongeoorloofd) absent zijn.

Elektronische sloten
Vooral in een school is er sprake van een groot aantal deuren. Achter die deuren staan tegenwoordig heel wat dure spullen, zoals laptops, digitale borden etc. 
Omdat het meestal duurder is om al deze deuren te voorzien van toegangscontrole lezers, wordt er vaak gebruik gemaakt van elektronische sloten. Eenvoudig te installeren, te gebruiken en te onderhouden!

Lock-down functie
Bij een dreiging of calamiteit wil je direct kunnen reageren, zo kunt u met de Lock down functie in een oogwenk de toegang beperken of een volledig gebouw afsluiten.

Eén pas voor alle apparaten
Eén pas voor alle apparatenParkeren, printen, boeken lenen, lunch in de kantine, lockers. Met een slim toegangssysteem kunt u alle databases en pasjes samenbrengen tot één.